Hotel SOLISKO****
Tel. číslo: +421 52 4262 800
E-mail: [email protected]
Web: hotelsolisko.sk/
Kaviareň Internet Terasa Detský kútik Vírivka Bazén Sauna Fitness Masáže Možnosť ubytovania so psom Reštaurácia Rokovacie miestnosti / Firemné stretnutia Wellness Wifi internet
Komfortné ubytovanie na Štrbskom Plese s výhľadom priamo na samotné pleso? Rodinný Hotel Solisko **** vám ponúka nadštandardné ubytovanie v Tatrách.
Pod vedením šéfkuchára Martina Kurhajca ponúka reštaurácia Al Lago jedlá tradičnej mediteriánskej kuchyne s výberom slovenských špecialít. Dôraz je kladený hlavne na čerstvé a pôvodné suroviny a preto si jedlá zachovávajú tú správnu pôvodnú chuť. Pizza je robená z talianskej múky Caputo, stejky sú pripravované z odležanej argentínskej sviečkovice a polievka Demikát zahusťovaná vodou z halušiek. Pri príprave jedál nepoužívajú umelé dochucovadlá a múku na zahusťovanie. Pre vegetariánov majú k dispozícii široký výber jedál práve tak ako aj bezlepkové cestoviny a pizzu pre celiatikov. V prípade akýchkoľvek iných požiadaviek vedia byť plne nápomocní.
Wellness zóna hotela Solisko**** ponúka vo svojich priestoroch oddych hotelových hostí po túre, lyžovačke, jazde na koči alebo aj len ničnerobeniu na terase. K dispozícii sú fínska, infra a parná sauna, ochladzovací bazén, vodný masážny kúpeľ nôh, strikové sprchy, vírivá vaňa, oddychová zóna a Fitness centrum.
V hoteli takisto nájdete:
Wellness zóna – Hotel Solisko
Wellness zóna hotela Solisko na Štrbskom Plese ponúka vo svojich priestoroch oddych pre hotelových hostí po túre či lyžovačke. K dispozícii je fínska, infra a parná sauna, ochladzovací bazén, vodný masážny kúpeľ nôh, strikové sprchy, vírivá vaňa, oddychová zóna a fitness centrum. Taktiež je možné vyskúšať vírivú vaňu pod hviezdnou oblohou vo dvojici s občerstvením. […]
Al Lago Štrbské Pleso
Pod vedením šéfkuchára Martina Kurhajca ponúka reštaurácia Al Lago jedlá tradičnej mediteriánskej kuchyne s výberom slovenských špecialít. Dôraz je kladený hlavne na čerstvé a pôvodné suroviny a preto si jedlá zachovávajú tú správnu pôvodnú chuť. Pizza je robená z talianskej múky Caputo, stejky sú pripravované z odležanej argentínskej sviečkovice a polievka Demikát zahusťovaný vodou z […]